New secretary ISM&RH

Mimosa Bruinooge! Hartelijk dank voor het vervullen van de secretaris functie 4 jaar lang, Mimosa blijft actief als algemeen bestuurslid.

We zijn op zoek naar een nieuwe secretaris! Wie van deze Working Party ISM&RH is geinteresseerd? Lees de vacature:

Beste WP leden,

Per 1 januari wil ik mijn functie als secretaris overdragen. Ik heb het de afgelopen 4 jaar met heel veel plezier gedaan, maar nu is het tijd voor wat anders. Namens het bestuur wil ik graag een oproep doen aan jullie om je aan te melden voor deze functie. Onze voorkeur gaat uit naar een enthousiaste AIOS gynaecologie, bij voorkeur in het begin of halverwege de opleiding.

De taken van de secretaris bestaan met name uit bevorderen van communicatie binnen de werkgroep en met andere partijen middels mail en nieuwsbrieven, het voorbereiden en notuleren van de werkgroep vergaderingen en bestuursvergaderingen, meewerken aan jaarverslagen en beleidsplannen, accreditatie regelen en bijwonen van jaarlijkse NVTG werkgroepen vergadering.  De secretaris maakt deel uit van het bestuur en is als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen, wat het een ontzettend leuke en leerzame functie maakt. Het eerste jaar zal ik de nieuwe secretaris helpen en begeleiden met zijn/ haar taken.

Reactie graag indienen voor 1 december. Het bestuur zal een keuze maken obv geschiktheid en lange termijn beschikbaarheid.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.